if you ask me well in advance i’ll be willing to work overtime

5/5 - (3 bình chọn)

if you ask me well in advance i’ll be willing to work overtime

Ôn luyện kiến thức viết lại các câu sau

Học tốt tiếng anh với hoc365: the cities in the united states have been the most visible

Câu 7. If you asked we me well in advance, I’ll be willing to work overtime

  • Đáp án: Provided you ask me well in advance, I’ll be willing to work overtime.

Câu 1 . I am terribly sorry, I thought you were a friend of Anna’s

  • Đáp án: I took you for a friend of Anna’s, I’m sorry.

Câu 2. Although she was busy , she managed to find the time to proofread for me

  • Đáp án: Busy as she was, she managed to find the time to proofread for me.

Câu 3. I would prefer you do computer science

  • Đáp án: I’d rather you did computer science.

Câu 4. He didn’t get his visa until last Monday

  • Đáp án: It was not until last Monday that he got his visa.

Câu 5. They continued to say that I was to blame

  • Đáp án: They persisted in saying that I was to blame.

Câu 6. Vietnamese coffee is considered to be one of the best in the world

  • Đáp án: Vietnamese coffee is regarded as one of the best in the world.

Câu 8. She listens more sympathetically than anyone else I know

  • Đáp án: She is a more sympathetic listener than anyone else I know.

Câu 9. This is the best essay I have ever written

  • Đáp án: Never have I written such a good essay before.

Câu 10. I assumed that she would learn how to take shorthand after this course

  • Đáp án: I took it for granted that she would learn how to take shorthand after this course.
0
Rất thích suy nghĩ của bạn, hãy bình luận.x
Tối ưu giao diện hiển thị, tốc độ tải trang website hoc365.edu.vn trên thiết bị của bạn.